Regjistrohuni për Newsletter AFM Marubi
Lajme të përditësuar në lidhje me aktivitetet e AFM Marubi!
* = fusha e kërkuar

mundësuar nga MailChimp!

European Queer Film Days 2022 – Screenings and Debate

European Queer Film Days 2022 – Screenings and Debate

Ditët Evropiane të Filmit Queer

In the framework of the French Presidency of the Council of the European Union and the month of Pride, the French Embassy joins forces with the Aleanca LGBT for the European Queer Film Days, presented in Mostra FIRE !!

 

In the frame of the activities during the “Month of Pride” 2022, the Academy of Film & Multimedia Marubi screened 3 films related to LGBT community issues.

Monday 23 May
Lola vers la Mer” directed by Laurent Micheli

Tuesday 24 May 
Los Fuertes” directed by Omar Zúñiga

Thursday 26 May
Mario” directed by Marcel Gisler
Pasuar nga një tryezë e rrumbullakët me Z. Joako Ezpeleta, Drejtor i Mostra FIRE dhe Znj. Xheni Karaj, Drejtoreshë e Aleanca LGBT

Screening and discussion

No Comments

Post A Comment
sq