Regjistrohuni për Newsletter AFM Marubi
Lajme të përditësuar në lidhje me aktivitetet e AFM Marubi!
* = fusha e kërkuar

mundësuar nga MailChimp!

Njerëzit

Akademia e Filmit dhe Multimedias “MARUBI” ofron kualifikim dhe arsim profesional, krijues, artistik dhe teknik, për ata që aspirojnë të përfshihen në Industrinë e Filmit dhe Televizionit.

Metodologjia e AFMM bazohet në traditat më të mira evropiane dhe amerikane të mësimdhënies. Bashkëpunimi me shkollat evropiane dhe të Amerikës së Veriut, dhe pjesëmarrja e profesionistëve dhe personaliteteve nga e gjithë bota në strukturën tonë pedagogjike, lehtëson njohjen e Kurrikulave dhe Diplomave tona në vendet perëndimore.

Stafi akademik përbëhet nga ekspertë audiovizualë, si ekspertë të kinemasë, medias, shtypit, televizionit, specialistë të arteve figurative, specialistë dhe historianë të artit dhe kulturës, ekspertë të huaj nga shkolla homologe të fushave apo Artit dhe Kinemasë.

Ligjërues

PROFESORË DHE SPECIALISTË QË KANË KONTRIBUAR NË METODOLOGJINË DHE NË STRUKTURIMIN E AKADEMISË MARUBI prej vitit 2004 deri më sot

Stafi

PRESIDENTI I NDERIT - VATH KORESHI

ADMINISTRIMI PEDAGOGJIK

  • Drejtor – Kujtim Çashku
  • Kryetare e Këshillit Akademik – Diana Çuli
  • Drejtor i Produksioneve – Eol Çashku
  • Përgjegjës i Departamentit Regji/Skenar – Vladimir Prifti
  • Përgjegjës i Departamentit Kamera/Montazh – Stefan Gajo
  • Përgjegjës e Arkivave dhe Bibliotekës – Bora Ylli
  • Drejtore Administrative – Magali Perrichet Çashku
  • Financiere – Meri Luca
  • Webmaster – Ergon Gërvalla
Alumni

Punësimi i studentëve të diplomuara

NË FILM BESOJMË
sq