Regjistrohuni për Newsletter AFM Marubi
Lajme të përditësuar në lidhje me aktivitetet e AFM Marubi!
* = fusha e kërkuar

mundësuar nga MailChimp!

Tarifa e studimit

Tarifa
Tarifa e regjistrimit në konkurs: 5.000 Leke
Tarifa e studimit që paguhet nga studenti:
Viti I = 1900€ / viti (950€/semestër)
Viti II = 2000€ / viti (1000€/semestër)
Viti III = 2000€ / viti (1000€/semestër)

Duke filluar nga viti akademik 2018-2019, tarifat e studimit në Akademinë Marubi janë përgjysmuar, falë mbështetjes së Qeverisë Shqiptare.

 

Pagesa vjetore e studimit paguhet në 2 këste, në fillim të çdo semestri dhe, deri më 31 Tetor për semestrin e parë dhe deri më 30 Mars për semestrin e dytë.

Pagesat janë ekskluzivisht vetëm për një semestër në një kohë. Pagesat për të gjithë vitin akademik ose për të tre vitet së bashku janë formalisht të ndaluara në AFMM.

sq