Regjistrohuni për Newsletter AFM Marubi
Lajme të përditësuar në lidhje me aktivitetet e AFM Marubi!
* = fusha e kërkuar

mundësuar nga MailChimp!

Alumni

Akademia e Filmit dhe Multimedias Marubi ofron arsim që nga viti 2004.
In June 2023, the 17th promotion of students graduated.
82 students have graduated and pursue their career in audiovisual.

Alumni dhe çfarë bëjnë ata

The first promotion graduated in 2007, a few Alumnis since then:

in alphabetical order:
 • Alket Shahini Directing profile – promotion 2023
 • Ana Veseli – Editing profile – promotion 2021 – LinkedIn profile
 • Arian Dalladaku – Directing profile – promotion 2015 – Website
 • Arianit Gjonbalaj – Camera profile – promotion 2009 – IMDb profile
 • Bashkim Rodoni – Directing profile – promotion 2010 – LinkedIn profile
 • Denald Grepcka – Camera profile – promotion 2009 – IMDb profile
 • Dina Hajrullahu – Editing profile – promotion 2016 – LinkedIn profile
 • Edi Berzati – Scriptwriting profile – promotion 2023
 • Edlira Ruzi – Directing profile – promotion 2007
 • Edrin Spahiu – Editing profile – promotion 2010 – Linktree
 • Elton Dardha – Camera profile – promotion 2018 – IMDb profile
 • Elvis Dako – Camera profile – promotion 2012 – Instagram profile
 • Engjëll Reçica – Camera profile – promotion 2020
 • Enkelana Këlliçi – Camera profile – promotion 2008
 • Ennio Hajro – Camera profile – promotion 2015 – IMDb profile
 • Eriona Çami – Directing profile – promotion 2012
 • Ervin Kotori – Directing profile – promotion 2010 – LinkedIn profile
 • Fabian Thanasaj – Editing profile – promotion 2008 – LinkedIn profile
 • Florenc Papas – Directing profile – promotion 2013 – IMDb profile
 • Jela Rodoni – Directing profile – promotion 2012 – LinkedIn profile
 • Jozefina Luci – Directing profile – promotion 2011 – LinkedIn profile
 • Malvina Dusha – Editing profile – promotion 2007
 • Marjel Shima – Editing profile – promotion 2023
 • Polikron Stambolliu – Camera profile – promotion 2007
 • Soena Lame – Directing profile – promotion 2010 – IMDb profile
 • Valon Bajgora – Directing profile – promotion 2008 – IMDb profile
Employment of Graduated Students

NË FILM BESOJMË
sq