Sign up for AFM Marubi Newsletter
News and updates about AFM Marubi's activities !
* = required field

powered by MailChimp!

Author: AFMM

Festivals selections of students films this year: THE BOX by Kristaq Kola (Third Year Film - 2023) : In Pogradec, Albania, @ Balkan Film Food Festival 2024, from 25 to 29 June 2024.   THE GRANDPARENTS' HOUSE by Alket Shahini (Third Year Film - 2023) : In Tbilisi, Georgia, @Tbilisi...

Me datë 30 Maj 2024, Akademia e Filmit dhe Multimedias Marubi kishte kënaqësinë të organizonte në mjediset e saj takimin me kineastët për krijimtarinë e regjisorit dhe pedagogut të AFMM Vladimir Prifti. Takimi u moderua nga pedagogia Bora Ylli, me rrëfimet mbi bashkëpunimin e artistëve e...

Last week, we welcomed American students participating in Utica University's 20th annual Forensic Anthropology/Bioarchaeology Field School at Butrint, together with their Professors Dr. Thomas Crist, Kathy Wheeler, Patrice Hallock and Melissa Racioppa. We organised screenings of students' short-films followed by reflective discussion together with Director Kujtim...

Kërkohet një Përgjegjës Teknik me kohë të plotë Kriteret e Punësimit të Përgjegjësit teknik të AFMM Të ketë mbaruar studimet e larta universitare për kinematografi dhe media. Të flasë dhe shkruajë në gjuhën angleze. Të këtë njohuri praktike dhe teknike të të gjithë dispozitivit teknik dhe...

Ekrani i Artit 2023 31 May - 4 June 2023 in Shkodër   In support to the 6th edition of Ekrani i Artit, the Academy of Film and Multimedia Marubi provided technical assistance during the 5 days of the festival in different locations in Shkodër. [gallery link="none" columns="2" size="large"...

en_US