Sign up for AFM Marubi Newsletter
News and updates about AFM Marubi's activities !
* = required field

powered by MailChimp!

Në fokus: Vladimir Prifti

Në fokus: Vladimir Prifti

Me datë 30 Maj 2024, Akademia e Filmit dhe Multimedias Marubi kishte kënaqësinë të organizonte në mjediset e saj takimin me kineastët për krijimtarinë e regjisorit dhe pedagogut të AFMM Vladimir Prifti.
Takimi u moderua nga pedagogia Bora Ylli, me rrëfimet mbi bashkëpunimin e artistëve e kolegëve Ndriçim Xhepa, Raimonda Bullku, Natasha Lako, Mevlan Shanaj, Prof. Përparim Kabo, Pali Kuke, Kujtim Çashku, Angjelina Xhara, Osman Mula, si dhe të familjarëve të tij Monda dhe Bora Prifti.

#kineastëtshqiptarë #kinematografia #kinematografiashqiptare #vladimirprifti #nëfokus #akademiamarubi #kinostudio #studentët #filmstudies

No Comments

Post A Comment
en_US