Sign up for AFM Marubi Newsletter
News and updates about AFM Marubi's activities !
* = required field

powered by MailChimp!

fokus Tag

Me datë 30 Maj 2024, Akademia e Filmit dhe Multimedias Marubi kishte kënaqësinë të organizonte në mjediset e saj takimin me kineastët për krijimtarinë e regjisorit dhe pedagogut të AFMM Vladimir Prifti. Takimi u moderua nga pedagogia Bora Ylli, me rrëfimet mbi bashkëpunimin e artistëve e...

en_US