Sign up for AFM Marubi Newsletter
News and updates about AFM Marubi's activities !
* = required field

powered by MailChimp!

Student Film Awarded

Student Film Awarded

Akademia e Filmit Marubi ka kënaqësinë të njoftojë se filmi me metrazh të shkurtër « EVENTUALLY EVERYTHING CONNECTS » me regji të studentit Mentor Selmani, i realizuar gjatë një praktik në Kinë ku përfaqësojë Akademinë e Filmit dhe Multimedias Marubi gjatë 18 ditë, është nderuar me çmimin e Tretë në Looking China Golden Lenses Awards 2019.

Urime dhe suksese të mëtejshme!

——————————————–
The Academy of Film Marubi has the pleasure to announce that the short film « EVENTUALLY EVERYTHING CONNECTS » directed by student Mentor Selmani, realised durint an 18-days spring camp in China, has been awarded the Third Prize at the 2019 Looking China Golden Lenses Awards.

Congratulations ! We wish you further successes !

 


Akademia e Filmit Marubi ka kënaqësinë të njoftojë se filmi me metrazh të shkurtër « VERSUS » me regji të studentit Enes Foçi, është nderuar me çmimin Filmi i Parë më i mirë, (best debut film- BBB FIRST ENTRY) në Festivalin Balkan Beyond Borders, edicioni 10, në Athine.
Festivali u mbajt nga datat 17-20 Tetor 2019, në Arkivin e Filmit të Greqisë, Athine.
Urime ekipit realizues dhe suksese të mëtejshme!

Lexoni më shumë në anglisht në webfaqen e festivalit: http://www.balkansbeyondborders.eu/awards-reposrt-10th-bbb-short-film-festival-e-motions/

——————————————–
The Academy of Film Marubi has the pleasure to announce that the short film “VERSUS” directed by student Enes Foçi, has been awarded the Best Debut Film Award (BBB FIRST ENTRY) at the Balkan Beyond Borders, 10th Edition in Athens, Greece. (17-20 October 2019, Greek Film Archive).

As the jury said:

For a fresh, playful and authentic approach to the topic. For the very cinematic approach, where black and white images combined with the music in a metaphorical way portray the character and show that climbing in life is not an easy thing.

Congratulations to the team ! We wish you further successes !

Read more on the website of the festival:  http://www.balkansbeyondborders.eu/awards-reposrt-10th-bbb-short-film-festival-e-motions/


 

Akademia e Filmit Marubi ka kënaqësinë të njoftojë se filmi dokumentar me metrazh të shkurtër « ADEM REKA » me regji të studentit Ardian Arrëza, është nderuar me çmimin Filmi Dokumentar më i mirë, (Best Documentary Film) në Festivalin e Shkollave të Filmit të Europës Jug-Lindore, SEECS.
Festivali u mbajt nga datat 28-30 Qershor 2018, në UNATC, Bukuresht.
Urime ekipit realizues dhe suksese të mëtejshme!

Filmi është pjesë e projektit të filmit dokumentar me metrazh të gjatë DEALING WITH THE PAST me mbështetjen e Ambasadës së Zvicrës në Shqipëri.

——————————————–
The Academy of Film Marubi has the pleasure to announce that the short documentary “ADEM REKA” directed by student Ardian Arrëza, has been awarded the Best Documentary Film Award at the South-Eastern Europe Cinema Schools Festival SEECS Short Film Fest (28-30 June 2018, UNATC Bucharest).
Congratulations to the team ! We wish you further successes !

The film is part of the feature documentary project DEALING WITH THE PAST with the support of the Embassy of Switzerland in Albania.

Tags:
No Comments

Post A Comment
en_US