Sign up for AFM Marubi Newsletter
News and updates about AFM Marubi's activities !
* = required field

powered by MailChimp!

Students’ short films screening – 2017-2018

Students’ short films screening – 2017-2018

Të Dashur Miq,

Akademia e Filmit dhe Multimedias Marubi ka kënaqësinë t’Ju ftojë në shfaqjen e produksioneve të studentëve për fundin e vitit akademik 2017-2018, të Enjten 5 Korrik ora 19:00. Hyrja është falas dhe e lirë për publikun.

 

 

 

Dear Friends,

The Academy of Film and Multimedia Marubi is pleased to invite you to the screening of its end of academic year 2017-2018 students’ productions, on Thursday 5th of July at 7 p.m. representing a selection of this year’s productions. The entrance is free.

No Comments

Post A Comment
en_US