Sign up for AFM Marubi Newsletter
News and updates about AFM Marubi's activities !
* = required field

powered by MailChimp!

Student Film Awarded

Student Film Awarded

Akademia e Filmit Marubi ka kënaqësinë të njoftojë se filmi dokumentar me metrazh të shkurtër « ADEM REKA » me regji të studentit Ardian Arrëza, është nderuar me çmimin Filmi Dokumentar më i mirë, (Best Documentary Film) në Festivalin e Shkollave të Filmit të Europës Jug-Lindore, SEECS.
Festivali u mbajt nga datat 28-30 Qershor 2018, në UNATC, Bukuresht.
Urime ekipit realizues dhe suksese të mëtejshme!

Filmi është pjesë e projektit të filmit dokumentar me metrazh të gjatë DEALING WITH THE PAST me mbështetjen e Ambasadës së Zvicrës në Shqipëri.

——————————————–
The Academy of Film Marubi has the pleasure to announce that the short documentary “ADEM REKA” directed by student Ardian Arrëza, has been awarded the Best Documentary Film Award at the South-Eastern Europe Cinema Schools Festival SEECS Short Film Fest (28-30 June 2018, UNATC Bucharest).
Congratulations to the team ! We wish you further successes !

The film is part of the feature documentary project DEALING WITH THE PAST with the support of the Embassy of Switzerland in Albania.

No Comments

Post A Comment
en_US