Sign up for AFM Marubi Newsletter
News and updates about AFM Marubi's activities !
* = required field

powered by MailChimp!

Queer Film Days online – MY CHILD by Can Candan

Queer Film Days online – MY CHILD by Can Candan

Në bashkëpunim me OMSA Open Mind Spectrum Albania, shfaqjen në platformën online eKino.al dy filma që vijnë për herë të parë në Shqipëri.

🎬 Shfaqja është pjesë e QUEER FILM DAYS ALBANIA, me mbëstetjen e Human Rights Campaign (HRC), Art.1, dhe Ministria e Jashtme e Hollandes!

📌 Na ndiqni në datat 22-27 Shkurt, ora 19:00!

🔗 MY CHILD by Can Candan

Turqi – dokumentar – 2013 – 82 min
në Turqisht me titra Shqip
Shfaqjet të premte 26 Shkurt ora 21:00

Synopsis:

Çfarë ndodh kur fëmija juaj del hapur tek ju? FËMIJA IM ka të bëjë me një grup shumë të guximshëm dhe frymëzues të prindërve të individëve lesbike, homoseksuale, biseksuale, transgjinore në Turqi, të cilët ripërcaktojnë atë që do të thotë të jesh prindër, familje dhe aktivistë në një shoqëri konservatore, homofobe dhe trans-fobike.

Linku për të parë filmin falas: https://ekino.afmm.edu.al/sq/my-child/

 

No Comments
No Comments

Post A Comment
en_US