Sign up for AFM Marubi Newsletter
News and updates about AFM Marubi's activities !
* = required field

powered by MailChimp!

POSTPONED – Francophonie 2020 – JUNIOR MAJEUR by Eric Tessier

POSTPONED – Francophonie 2020 – JUNIOR MAJEUR by Eric Tessier

ANULLUAR deri në një njoftim të dytë
Bazuar në Urdhrin Nr. 135, datë 09.03.2020 të Ministrisë së Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale “Për Mbylljen e Institucioneve Arsimore për Parandalimin e Përhapjes së COVID-19” dhe në mbështetje të Ligjit Nr. 15/2016, bazuar në Statutin dhe Rregulloren e Akademisë së Filmit dhe Multimedias Marubi, procesi akademik dhe aktivitetet artistike në Akademinë e Filmit dhe Multimedias Marubi, ndërpriten për një periudhë dy-javore, deri në 23 Mars 2020.

🇦🇱 KINEMA 📽🍿 Cikli « Kinemaja e Vendeve Frankofone »
Të Enjten 12 Mars ora 19:00
« Junior Majeur » nga Eric Tessier
(2017 – 114 minuta – dramë)

Pesë vjet pas fitores së ekipit të tij në turneun Pee-Wee të Kebekut, Janeau Trudel, lojtar i talentuar hokeji, 18-vjeçar, bashkohet me Saguenéens të Chicoutimi, në Ligën e të Rinjve të Kebekut. Të nesërmen e përzgjedhjes së tij në ekipin e profesionistëve, karriera e tij si dhe miqësia me njerëzit më të dashur do të kërcënohen nga vështirësi të shumta.

Në gjuhën frënge, me titra në gjuhën angleze / Organizuar nga: Ambasada e Kanadasë, Delegacioni i Kebekut në Romë


CANCELLED UNTIL FURTHER NOTICE
Based on Order No. 135 dated 09.03.2020 of the Ministry of Health and Social Protection “On Closing Educational Institutions for the Prevention of COVID-19 Spread” and in support of Law no. 15/2016, based on the Statute and Regulation of the Academy of Film & Multimedia Marubi, the academic process and artistic activities at the Academy of Film & Multimedia are interrupted for a two-week period, until March 23, 2020.

🇫🇷 CINÉMA 📽🍿 Cycle « cinéma des Pays Francophones »
Jeudi 12 Mars 2020 à 19h00
« Junior Majeur » réalisé par Eric Tessier
(2017 – 114 min – drame)

Synopsis : Cinq ans après la victoire de son équipe au Tournoi Pee-Wee de Québec, Janeau Trudel, jeune hockeyeur prodige âgé de dix-huit ans, évolue désormais dans la Ligue Junior Majeur du Québec pour les Saguenéens de Chicoutimi. À l’orée de sa sélection dans le monde des professionnels, de nombreux obstacles viendront compromettre sa carrière ainsi que ses amitiés les plus chères.

En français sous-titré anglais / Organisé par : Ambassade du Canada, Délégation du Québec à Rome

No Comments

Post A Comment
en_US