Sign up for AFM Marubi Newsletter
News and updates about AFM Marubi's activities !
* = required field

powered by MailChimp!

“César et Rosalie” by Claude Sautet

“César et Rosalie” by Claude Sautet

Historia e një tresheje të dashuruarish dhe e një miqësie që
nis të lulëzojë. Çezari e do Rozalinën. Çezari ndihet rehat në
shoqëri, shumë i entuziazmuar dhe drejton një kompani që
përpunon skrapin. Rozalina, qëndron shumë afër familjes së
saj, ndan jetën e saj me Çezarin. Është gjithashtu edhe Davidi,
një artist që ka qenë dikur dashnor shumë i dashur për zemrën
e Rozalinës. Të dy burrat, që grinden për të njëjtën grua,
përfundojnë duke u bërë miq…

Regjisor: Claude Sautet
Me: Yves Montand, Romy Schneider, Sami Frey
Viti: 1972
Në frëngjisht me titra në shqip

Organizuar nga Akademia e Filmit dhe Multimedias Marubi në bashkëpunim me Institutin Francez.

No Comments

Post A Comment
en_US