Sign up for AFM Marubi Newsletter
News and updates about AFM Marubi's activities !
* = required field

powered by MailChimp!

news Tag

Masterclass on hybrid cinema with Miel Van Hoogenbemt from LUCA School of Arts Sint Lukas, in the frames of #erasmusplus programme, through cooperation with @luca.schoolofarts #afm_marubi #sintlukas #LUCA #erasmusplus #filmschool #kinostudio #albania #tirana #documentary #fiction From 13-17 January 2020, students had the opportunity to follow the masterclass...

Upcoming festivals where students films will be screened this spring: VERBALLY CORRECT by Leutrim Abdullahi (Promotion 2018 - Directing) : In Sofia, Bulgaria @ the 6th International Student Film Festival "NEW WAVE", on the 18th of April 2019. In Italy @ 2nd ARTINVITA - Abruzzo International Festival 26 April-12 May 2019.   ADEM REKA...

Akademia e Filmit Marubi ka kënaqësinë të njoftojë se filmi me metrazh të shkurtër « EVENTUALLY EVERYTHING CONNECTS » me regji të studentit Mentor Selmani, i realizuar gjatë një praktik në Kinë ku përfaqësojë Akademinë e Filmit dhe Multimedias Marubi gjatë 18 ditë, është nderuar...

en_US