Regjistrohuni për Newsletter AFM Marubi
Lajme të përditësuar në lidhje me aktivitetet e AFM Marubi!
* = fusha e kërkuar

mundësuar nga MailChimp!

Visit to the National Museum of Photography Marubi

Visit to the National Museum of Photography Marubi

Friday 19 November 2021

As always, the visit to the National Museum of Photography Marubi, remains impressive, inspiring and with surprises for all students of cinematography, but also for all those who know how to appreciate the spiritual wealth that this museum-oasis of images represents for our country, European continent and wider.

Të gjithë studentët dhe pedagogët e tyre Kujtim Çashku, Zef Paci, Eol Çashku dhe Bora Ylli vizituan muzeun në Shkodër.

Duke falenderuar mikpritjen dhe privilegjin e vizitës së detajuar të ekspozitës aktuale dhe të përhershme, nga drejtori Luçjan Bedeni, profesor Zef Paci dhe Lek Gjeloshi.

 

Tags:
No Comments

Post A Comment
sq