Regjistrohuni për Newsletter AFM Marubi
Lajme të përditësuar në lidhje me aktivitetet e AFM Marubi!
* = fusha e kërkuar

mundësuar nga MailChimp!

Art

Me datë 30 Maj 2024, Akademia e Filmit dhe Multimedias Marubi kishte kënaqësinë të organizonte në mjediset e saj takimin me kineastët për krijimtarinë e regjisorit dhe pedagogut të AFMM Vladimir Prifti. Takimi u moderua nga pedagogia Bora Ylli, me rrëfimet mbi bashkëpunimin e artistëve e...

Last week, we welcomed American students participating in Utica University's 20th annual Forensic Anthropology/Bioarchaeology Field School at Butrint, together with their Professors Dr. Thomas Crist, Kathy Wheeler, Patrice Hallock and Melissa Racioppa. We organised screenings of students' short-films followed by reflective discussion together with Director Kujtim...

sq