Regjistrohuni për Newsletter AFM Marubi
Lajme të përditësuar në lidhje me aktivitetet e AFM Marubi!
* = fusha e kërkuar

mundësuar nga MailChimp!

Shfaqja e filmave të shkurtër të studentëve - 2019-2020

Shfaqja e filmave të shkurtër të studentëve - 2019-2020

Dear Friends,
On Wednesday, July 29th at 8:30 PM, in the garden of the Marubi Film Academy, will be held the public screening of a selection of students’ films produced during 2019-2020 academic year.
Given the COVID-19 pandemic, the entrance to AFMM’s garden will be authorized only for spectators with masks and will be conditioned by temperature measurement at the entrance.
Attention! the number of seats and spectators will be limited.

Të Dashur Miq,
Ditën e Mërkurë, më datë 29 Korrik 2020 në ora 20:30, në lulishten e Akademisë Marubi do të mbahet shfaqja publike e një përzgjedhje të filmave studentorë të prodhuar gjatë vitit akademik 2019-2020.
Në kushtet e pandemisë COVID-19, hyrja në lulishten e AFMM do të bëhet vetëm me maskë dhe do të kushtëzohet me matjen e temperaturës.
Kujdes: numri i ulëseve dhe spektatorëve do të jetë i kufizuar.

No Comments

Post A Comment
sq