Regjistrohuni për Newsletter AFM Marubi
Lajme të përditësuar në lidhje me aktivitetet e AFM Marubi!
* = fusha e kërkuar

mundësuar nga MailChimp!

PAPER BRIDGE by Ruth Beckermann

PAPER BRIDGE by Ruth Beckermann

Në bashkëpunimin me Ambasadën e Austrisë në Tiranë

Ura prej letër është një udhëtim përmes historisë familjare të Ruth Beckermann-it. Në të njëjtën kohë ajo përshkruan historinë e hebrenjve në të gjithë Evropën Qendrore. Ajo e çon atë nga Vjena, ku gjyshja e saj i mbijetoi luftës e fshehur dhe ku nëna e saj u kthye nga Izraeli në vitin 1950, në peizazhet e fëmijërisë së babait të saj: Bukovina, dikur pjesë e Perandorisë Austro-Hungareze.

Dokumentar - Austri - 1987 - 95 min - Në Gjermanisht me subtitrat Anglisht


 

 

Për shkak të pandemisë COVID-19, numri i vendeve do të jetë i kufizuar dhe mbajtja e maskës në ambientet e brendshme është e detyruar.
Ju falenderojmë për mirëkuptimin.

The Austrian Film Cycle for Academic year 2021-2022, is made possible thanks to the support of the Austrian Embassy in Albania.

No Comments

Post A Comment
sq