Regjistrohuni për Newsletter AFM Marubi
Lajme të përditësuar në lidhje me aktivitetet e AFM Marubi!
* = fusha e kërkuar

mundësuar nga MailChimp!

Ditët e Filmit Çek dhe Sllovak – HAVEL me regji të Slávek Horák

Ditët e Filmit Çek dhe Sllovak – HAVEL me regji të Slávek Horák

Ambasada e Republikës Çeke dhe Ambasada e Republikës së Sllovakisë në Tiranë në bashkëpunim me Akademinë e Filmit Marubi kanë kënaqësinë t'ju ftojnë në Ditët e Filmit Çek dhe Sllovak.

Shfaqjet do të zhvillohen në datat 11, 12 dhe 18, 19 tetor 2022 në Akademinë e Filmit Marubi.

Të martën 11 tetor 2022 në orën 19.00.

“Havel”

me regji nga Slávek Horák

104 min – 2020 – Republika Çeke
me titrat shqip dhe anglisht

 

Synopsis: Filmi artistik Havel sjell historinë e një prej figurave më të shquara në historinë e Çekosllovakisë, presidentit Václav Havel. Filmi fokusohet në jetën e trazuar personale të Havelit, e cila dominohet nga lufta për të vërtetën dhe kauzën e duhur, persekutimi, burgimi, si dhe marrëdhëniet e dashurisë, dyshimet dhe humori i tij.

 

 

No Comments

Post A Comment
sq