Regjistrohuni për Newsletter AFM Marubi
Lajme të përditësuar në lidhje me aktivitetet e AFM Marubi!
* = fusha e kërkuar

mundësuar nga MailChimp!

Students’ short films screening – 2018-2019

Students’ short films screening – 2018-2019

Të Dashur Miq,

Akademia e Filmit dhe Multimedias Marubi ka kënaqësinë t’Ju ftojë në shfaqjen e produksioneve të studentëve për fundin e vitit akademik 2018-2019, të Mërkurën 3 Korrik ora 19:00. Hyrja është falas dhe e lirë për publikun.

 

Dear Friends,

The Academy of Film and Multimedia Marubi is pleased to invite you to the screening of its end of academic year 2018-2019 students’ productions, on Wednesday 3rd of July at 7 p.m. representing a selection of this year’s productions. The entrance is free.

 

No Comments

Post A Comment
sq