Regjistrohuni për Newsletter AFM Marubi
Lajme të përditësuar në lidhje me aktivitetet e AFM Marubi!
* = fusha e kërkuar

mundësuar nga MailChimp!

Students’ films screening 2021

Students’ films screening 2021

Ditën e Hënë, më datë 5 Korrik në ora 19:00, tek Akademia Marubi do të mbahet shfaqja publike e një përzgjedhje të filmave studentorë të prodhuar gjatë vitit akademik 2020-2021.

Kujdes: numri i ulëseve dhe spektatorëve do të jetë i kufizuar.

Tags:
No Comments

Post A Comment
sq