Regjistrohuni për Newsletter AFM Marubi
Lajme të përditësuar në lidhje me aktivitetet e AFM Marubi!
* = fusha e kërkuar

mundësuar nga MailChimp!

Holocaust Memorial Day – 8th edition

Holocaust Memorial Day – 8th edition

On the occasion of the 8th edition of the “Holocaust Memorial Day” in Tirana, the Embassy of Israel and the Academy of Film & Multimedia Marubi have the pleasure to invite you to the premiere of documentary “The Final Victory” directed by Haim Hecht.

The film will be screened in original Hebrew language with Albanian and English subtitles (me subtitra Shqip dhe Anglisht)

No Comments

Post A Comment
sq