Regjistrohuni për Newsletter AFM Marubi
Lajme të përditësuar në lidhje me aktivitetet e AFM Marubi!
* = fusha e kërkuar

mundësuar nga MailChimp!

Francophonie – “Requiem for Mrs. J” by Bojan Vuletić

Francophonie – “Requiem for Mrs. J” by Bojan Vuletić

🇦🇱

Në kuadrin e Pranverës së Frankofonisë 2018

Cikli “Cinéma des Pays Francophones”

Në bashkëpunimin me Ambasadën e Serbisë në Shqipëri

Të Martën 27 Mars – 19:00

“Requiem for Mrs. J”

nga Bojan Vuletić

2017 – 1h34 – tragjikomedi – në Serbisht me titra në frengjisht dhe anglisht
Zonja J., grua modeste rreth pesëdhjetë vjeç, e diplomuar dhe sot e papunë, vendos t’i japë fund jetës, ajo zbulon se është më e vështirë të vdesësh në Serbi sesa të jetosh.

Program i plotë i Pranverës së Frankofonisë në Shqipëri 2018

 

 

🇫🇷

Dans le cadre du Printemps de la Francophonie 2018

Cycle “Cinéma des Pays Francophones”

En coopération avec l’Ambassade de Serbie en Albanie

Mardi 27 Mars – 19h

“Requiem for Mrs. J”

de Bojan Vuletić

2017 – 1h34 – comédie dramatique – en serbe sous-titré en français et en anglais
Madame J., femme modeste d’une cinquantainte d’années, diplômée et aujourd’hui sans emploi, décide de mettre fin à ses jours et découvre qu’il est encore plus difficile de mourir en Serbie que d’y vivre.

Programme complet du Printemps de la Francophonie en Albanie 2018

 

No Comments

Post A Comment
sq