Regjistrohuni për Newsletter AFM Marubi
Lajme të përditësuar në lidhje me aktivitetet e AFM Marubi!
* = fusha e kërkuar

mundësuar nga MailChimp!

Francophonie – Cycle Melville “Le Cercle rouge”

Francophonie – Cycle Melville “Le Cercle rouge”

🇦🇱

Në kuadrin e Pranverës së Frankofonisë 2018
Cikli “njëqindvjetori Melville”
Shfaqja e filmit “Le Cercle rouge” nga Jean-Pierre Melville

TĂ« MartĂ«n 13 Mars 2018 – ora 19:00

 

Organizuar nga : Akademia e Filmit dhe Multimedias Marubi dhe Institut Français

 

1970 – 2h30 – dramĂ« – nĂ« frĂ«ngjisht me titra nĂ« anglisht
AktorĂ«t: Alain Delon, Bourvil, Yves Montand, Gian Maria Volontè…
Përshkrim : I sapo liruar nga burgu, një hajdut thur planin e një bastisjeje në sheshi Vendôme i ndihmuar nga një gangster i arratisur dhe një ish polic i alkoolizuar. Sulmi del me sukses. Ideuesi i këtij akti, i frikësuar nga rëndësia e “trofeut”, i rekomandon atyre t’i drejtohen një eksperti. Ky i fundit nuk është askush tjetër, por vetë komisari i ngarkuar për hetimin e kësaj çështjeje.

Hyrja falas

program i plotë i Frankofonisë 2018


***

🇫🇷

Dans le cadre du Printemps de la Francophonie 2018
Cycle “centenaire Melville”
Projection du film “Le Cercle rouge” de Jean-Pierre Melville

Mardi 13 Mars 2018 – 19h

 

OrganisĂ© par l’AcadĂ©mie du Film & MultimĂ©dia Marubi et l’Institut Français

 

1970 – 2h30 – drame – en français sous-titrĂ© anglais
Avec Alain Delon, Bourvil, Yves Montand, Gian Maria Volontè…
Synopsis : LibĂ©rĂ© de prison, un truand monte un hold-up place VendĂ´me avec l’aide d’un gangster Ă©vadĂ© et d’un ancien policier alcoolique. Le coup rĂ©ussit. Le receleur, effrayĂ© par l’importance du butin, leur recommande de s’adresser Ă  un spĂ©cialiste. Ce dernier n’est autre que le commissaire chargĂ© de l’enquĂŞte.

Entrée gratuite


programme complet de la Francophonie 2018


No Comments

Post A Comment
sq