Regjistrohuni për Newsletter AFM Marubi
Lajme të përditësuar në lidhje me aktivitetet e AFM Marubi!
* = fusha e kërkuar

mundësuar nga MailChimp!

Francophonie 2022 – Screenings for young audience

Francophonie 2022 – Screenings for young audience

Pranvera e Frankofonisë 2022

Shfaqje speciale për audiencë të re – Mars 2022

 

Në kuadër të aktiviteteve dhe shfaqjeve gjatë “Pranvera e Frankofonisë në Shqipëri” 2022, Akademia e Filmit dhe Multimedias Marubi do të shfaqë 5 filma francezë për grupe të ndryshme nxënësish nga Shkolla Franceze e Tiranës. Gjithmonë një kënaqësi për të pritur nxënësit dhe mësuesit e tyre. #arsimipërmeskulturës

Të martën 15 Mars
Piktura nga Jean-François Laguionie (1h16 – 2011)

Të mërkurën 16 Mars
Playlist nga Nine Antico (1h28 – 2020)

Të mërkurën 16 Mars
Vend i vogël nga Eric Barbier (1h53 – 2020)

Të enjten 17 Mars
Gus zog i vogël, udhëtim i madh nga Christian De Vita (1h30 – 2014)

Të premten 1 Prill
Athleticus by Nicolas Deveaux (16 min + 19 min – 2018)

 

No Comments

Post A Comment
sq