Regjistrohuni për Newsletter AFM Marubi
Lajme të përditësuar në lidhje me aktivitetet e AFM Marubi!
* = fusha e kërkuar

mundësuar nga MailChimp!

Uncategorized

Kërkohet një Përgjegjës Teknik me kohë të plotë Kriteret e Punësimit të Përgjegjësit teknik të AFMM Të ketë mbaruar studimet e larta universitare për kinematografi dhe media. Të flasë dhe shkruajë në gjuhën angleze. Të këtë njohuri praktike dhe teknike të të gjithë dispozitivit teknik dhe...

sq