Regjistrohuni për Newsletter AFM Marubi
Lajme të përditësuar në lidhje me aktivitetet e AFM Marubi!
* = fusha e kërkuar

mundësuar nga MailChimp!

news Tag

Great masterclass on cinematography with Seamus McGarvey @ AFMM : "Thinking into cinema through experiment and accident"   A virtual masterclass with Cinematographer Seamus McGarvey, moderated by Valentina Bonizzi, at the Marubi Film Academy Kinostudio - Tirana - January 14th, 2021 You can watch the full masterclass in registering...

Masterclass on hybrid cinema with Miel Van Hoogenbemt from LUCA School of Arts Sint Lukas, in the frames of #erasmusplus programme, through cooperation with @luca.schoolofarts #afm_marubi #sintlukas #LUCA #erasmusplus #filmschool #kinostudio #albania #tirana #documentary #fiction From 13-17 January 2020, students had the opportunity to follow the masterclass...

Upcoming festivals where students films will be screened this spring: VERBALLY CORRECT by Leutrim Abdullahi (Promotion 2018 - Directing) : In Sofia, Bulgaria @ the 6th International Student Film Festival "NEW WAVE", on the 18th of April 2019. In Italy @ 2nd ARTINVITA - Abruzzo International Festival 26 April-12 May 2019.   ADEM REKA...

Akademia e Filmit Marubi ka kënaqësinë të njoftojë se filmi me metrazh të shkurtër « EVENTUALLY EVERYTHING CONNECTS » me regji të studentit Mentor Selmani, i realizuar gjatë një praktik në Kinë ku përfaqësojë Akademinë e Filmit dhe Multimedias Marubi gjatë 18 ditë, është nderuar...

sq