Regjistrohuni për Newsletter AFM Marubi
Lajme të përditësuar në lidhje me aktivitetet e AFM Marubi!
* = fusha e kërkuar

mundësuar nga MailChimp!

Ditët e Filmit Çek dhe Sllovak – KOLYA me regji të Jan Svěrák

Ditët e Filmit Çek dhe Sllovak – KOLYA me regji të Jan Svěrák

Ambasada e Republikës Çeke dhe Ambasada e Republikës së Sllovakisë në Tiranë në bashkëpunim me Akademinë e Filmit Marubi kanë kënaqësinë t'ju ftojnë në Ditët e Filmit Çek dhe Sllovak.

Shfaqjet do të zhvillohen në datat 11, 12 dhe 18, 19 tetor 2022 në Akademinë e Filmit Marubi.

Të martën 18 tetor 2022 në orën 19.00.

“Kolya”

me regji të Jan Svěrák

108 min – 1996 – Republika Çeke
me titrat shqip

 

Sinopsi: Filmi tregon historinë e një burri të moshës së mesme, i cili papritur bëhet baba i një djali rus. Historia fillon në vitin 1988 kur blloku sovjetik ka filluar të shpërbëhet. Kolja fitoi çmimin Oscar për filmin më të mirë në gjuhë të huaj dhe çmimin Golden Globe për filmin më të mirë në gjuhë të huaj.

No Comments

Post A Comment
sq