AFMM | “César et Rosalie” by Claude Sautet
16835
single,single-wp_theatre_prod,postid-16835,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

“César et Rosalie” by Claude Sautet

cesar-et-rosalie1

“César et Rosalie” by Claude Sautet

Historia e një tresheje të dashuruarish dhe e një miqësie që
nis të lulëzojë. Çezari e do Rozalinën. Çezari ndihet rehat në
shoqëri, shumë i entuziazmuar dhe drejton një kompani që
përpunon skrapin. Rozalina, qëndron shumë afër familjes së
saj, ndan jetën e saj me Çezarin. Është gjithashtu edhe Davidi,
një artist që ka qenë dikur dashnor shumë i dashur për zemrën
e Rozalinës. Të dy burrat, që grinden për të njëjtën grua,
përfundojnë duke u bërë miq…

Regjisor: Claude Sautet
Me: Yves Montand, Romy Schneider, Sami Frey
Viti: 1972
Në frëngjisht me titra në shqip

Organizuar nga Akademia e Filmit dhe Multimedias Marubi në bashkëpunim me Institutin Francez.

No Comments

Post A Comment